ZAYTOUNA LEBANESE CUISINE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Zaytouna Lebanese Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 21:07 eten was lekker maar ik had broodje besteld met gepaneerde kip, en uiteindelijk was kipfilet gewoon gebakken ipv krokant.
20 nov 2022 om 11:10 Ik had ruim op tijd besteld voor 's avonds dus weet niet wat bezorgtijd was.
19 aug 2022 om 13:34 Highly recommended!!!
17 aug 2022 om 19:39 Het eten is heel lekker en vers, maar het restaurant kreeg de bestelling pas door 40 minuten nadat ik ze geplaatst had, dus tegen die tijd hadden we echt héél veel honger. Gelukkig belde iemand van het restaurant ons op om het uit te leggen.
11 jun 2022 om 19:58 Alles was super lekker en vers. Heerlijk!
20 apr 2022 om 18:57 Enorm lekker ! Ii heb al veel Libanees geprobeerd en deze is zeker bij de beste, broodjes met Kefta en met Soujouk Levering was binnen aangegeven tijd en de broodjes waren nog héél warm ! Toptop hier bestel ik nog !
18 apr 2022 om 21:53 Had graag een kefta sandwich gehad, maar was niet beschikbaar !? Had al besteld en betaald, dus eigenlijk geen echt alternatief. Spijtig.
18 apr 2022 om 21:15 Heel erg lekker
12 apr 2022 om 1:26 Boodje kefta was een absolute aanrader. Alles was heel smakelijk verzorgd en verpakt.
29 jan 2022 om 13:31 Weinig smaak, alles koud, ingekocht brood nog rechtstreeks in pastic zak van groothandel.